Vila Thompson
+20
Finn Hamptone
Noah Brien
Lynn Mitchell
Ryan Reyes
Kylie Brennan
Abigail Booth
Jack Brennan
Lily Collins
Ricky Sergio Woodsen
Jeremy Johnson
William Barruecco
Brooklyn Fisher
Isabella Johnson
Sophie Lermann
Nathaniel Reynolds
Bridget Woodsen
Alyson Reynolds
Malcolm Lewis
Drake Dante Ludwig
Admin
24 posters
- Jack Brennan
- Poèet pøíspìvkù : 63
Re: Vila Thompson
Mon Jun 25, 2018 9:25 pm
Tancuje s ní a užívá si její přítomnosti a taky kouká někdy kolem, aby se koukl co ostatní provádějí. "Oba." Dodá nakonec a mrkne na ní s úsměvem. Určitě by chtělo zažít něco vzrušující s ním, nějak to z ní cítí, no uvidí v tu sobotu, nechce nic zakřiknout. "Byl jsem tu snad na každé akci, pojd." uchechtl se a chytil jí za ruku a šel s ní do domu a pak po schodech nahoru a pak do pokoje a za nima zavřel. "Tak a teď" Koukal na ní a pak se jen začal smát a šel k balkonovkám a otevřel je. "Prosím." Uchechtne se a všimne si lahve vodky na komodě, vezme jí a jde na balkon, cestou se napije a pak jí to podá. "Je tu docela dobrej výhled, pokud nám sem zachvíli někdo nezavítá." Zasměje se a podívá se na ní.
- Ryan Reyes
- Poèet pøíspìvkù : 29
Mon Jun 25, 2018 9:43 pm
„Možná.“ Pokrčím rameny, rozhodně jí to nebudu ulehčovat. „Můžeš si tvrdit, co jen chceš.“ Usmívám se, nedokáže mě rozhodit. Po uzavření sázky si jí přitáhnu k sobě. „Jak jinak bych ti měl říkat, ledová královno?“ Olíznu si spodní ret a vyčkávám, co udělá. Nakonec si jí k sobě přitáhnu ještě těsněji a ruku jí vpletu do vlasů. Druhou si nechám na jejím boku. Sám polibek prohloubím a zmáčknu jí lehce vlasy, aby jí to nebolelo, ale zároveň jí to prošlo celým tělem. Když polibek skončí, zadívám se jí do očí. „Jen jsem ti dopomohl k tomu, co jsi chtěla udělat celý večer.“ Usměji se a pohladím jí palcem po rtu. Zblázním se z těch jejích rtů.
- Malcolm Lewis
- Poèet pøíspìvkù : 36
Mon Jun 25, 2018 9:43 pm
„Potřebuješ. Jsi nováček.“ Připomenu jí s úsměvem a zavrtím hlavou. „SKoro není úplně, má milá Alyson.“ Osvětlím jí a následně na ní pohlédnu se zájmem. „To zní mnohem lépe. Alespoň teď vím, do čeho bych šel.“ Napiji se drinku a rozhlédnu. „Co tvůj brácha? Takový slušňáček. Jsi celá on, Alyson?“ Zadívám se jí do očí. Někdo by mohl říct, že je ten pohled i svůdný a plný příslibů. Chci se o ní dozvědět mnohem více. Znám jí pouze z práce a to mi přece nestačí. Tady jsem dostal příležitost si s ní konečně promluvit. A já tak rád mluvím se ženami. Také s nimi ještě raději dělám něco mnohem jiného.
- Brooklyn Fisher
- Poèet pøíspìvkù : 47
Mon Jun 25, 2018 9:44 pm
„To byste udělal? Děkuji.“ Upřímně se usměji. Tak výborně, mám vyhráno. Jeremy si promluví s tátou a na mě teď zbývá jen svést svého ředitele a obmotat si ho pěkně kolem prstu. Přitulím se k němu a čekám, kdy mě od sebe odtrhne. První sekundu to neudělal, to už je malá výhra. „Copak se vám už chce?“ Odtáhnu se jen na takovou dálku, abych byla těsně u jeho rtů. „Co kdyby jste mi řekl, na co právě myslíte vy? Nebo mi to ukázal?“ Zajiskřilo mi v očích. Kombinace andílka s ďáblem v těle je to nejhorší.
- William Barruecco
Mon Jun 25, 2018 9:46 pm
Jen se na ní uculí a pak si prohrábne vlasy. "Určitě by tě to chytlo." Mrkne na ní, holku kterou zajímají motorky a plyšáky? Rozhodně by jí to chytlo. Jen uznale kývne. "No musím říct, že to je dost zajímavé, takové protiklady." Zasměje se a dívá se na ní. Ne, opravdu by jí na motorky netypoval. Jen kývne a když řekne Nesba tak si olízne rty a uchechtne se. Pak se na ní podívá. "Tak to si budeme rozumět Sophie." Usměje se na ní. Zrovna teď má od něho rozečtenou jednu knihu. Napije se a pak se na ní zpět podívá. "No jistě, třeba je tohle moje strategie jak si tě udržet a pak s tebou jít nahoru." Pokrčí rameny. No doufá, že mu na to aspoň trochu skočí. Neumí být hrubý k holkám, pokud nejsou zoufalé a lezou po něm jako po prolézačce.
- Isabella Johnson
- Poèet pøíspìvkù : 69
Mon Jun 25, 2018 9:47 pm
Má pravdu, oba. Raději to už ani nekomentuji a užívám si jeho blízkost. Kdyby tohle viděl táta. Jsem ráda, že si Jack všímá mě a ne nějaké jiné tady. „Dobře. Veď mě.“ Usměji se na něj a nechám se vést celým domem až do jednoho pokoje. Vejdu na balkón a otočím se k němu. „Už bych neměla.“ I tak si od něj vezmu flašku a napiji se. Vodka mě popálí v krku. „To opravdu je.“ Uznám a rozhlédnu se. Je tu krásně a jsme tak trochu mimo lidi, což se mi jen líbí. Natáhnu ruku s flaškou zpět k němu a zaměřím na něj své oči. „Zase jednu myšlenku za druhou? Na co právě myslíš?“ Opřu se zády o balkonové zábradlí a neuhýbám pohledem.
- Alyson Reynolds
- Poèet pøíspìvkù : 34
Mon Jun 25, 2018 9:51 pm
,,Nate je moc hodný, ne jako většina kluků" podívám se na něj od zdola nahoru, čímž myslím většinu kluků, jako je on. ,,A nemyslím si, že někdo další na světě má tak velké srdce jako on, i když hádám, že pro tebe jsem až moc hodná." Zasměju se a napiju. ,,Varoval mě před kluky, jako jsi ty, prý jsou s vámi jen problémy, je to pravda?" dopiju drink a dám ho stranou, zatím mi to stačilo, nechci být opilá, abych neudělala nějakou blbost v jeho přítomnosti.
- Eliot Minstream
- Poèet pøíspìvkù : 15
Mon Jun 25, 2018 9:52 pm
Dozvěděl se že je nějaká seznamovací párty. No on sice už nebyl student, který by se chtěl seznámit, ale třeba tam bude někdo z jeho kolegů. Oblékl se ležérně, černé kalhoty k tomu obyčejné bílé tričko. Do zadní kapsy hodil zapalovač s krabičkou cigaret jelikož ty nesměly nikde chybět. Když vešel k vile rozhlédl se. No bylo tady na něj moc studentů, ale to by mohl zvládnout. Okamžitě si vytáhl jednu cigaretu a zapálil si. Rozhlédl se a na balkoně uviděl známou tvář. Jen zakroutí hlavou. "Tohle kdyby viděl tvůj táta." pomyslí si a jen se dostane k baru a objedná si jeden bourbon a napije se. Nemyslí si, že tahle zábava je něco pro něj, ale zkusit to může.
- Malcolm Lewis
Mon Jun 25, 2018 10:00 pm
„Jako většina kluků..“ Zopakuji po ní. Myslí tím určitě mě, však proč ne. Já se za sebe nestydím, za to, jaký jsem. „Já hodné holky rád. Je s nimi sranda, když je svádím.“ Hluboce se jí podívám do očí. Utahuji si vyloženě z hodných holek, ale je to pravda. Dostávat se k nim je mnohem příjemnější, než ty, které vám rovnou skočí do postele. „Je to pravda. Ale vás hodné holky to nevím proč láká. Osvětlíš mi proč?“ Olíznu si spodní ret a dopiji drink. „Necháš si poradit od bratra a nebo budeš mít svou hlavu a svůj názor?“ Zkusím to na ní takhle. Jako holka bez názoru už by se mi vážně nelíbila.
- Jeremy Johnson
- Poèet pøíspìvkù : 44
Mon Jun 25, 2018 10:01 pm
,,Nerad bych, abys udělala něco, čeho bychom oba litovali" zadívám se na ní, moc dobře vím, o co jí jde a nebylo by to správné, navíc je jistě opilá, určitě je opilá, jinak by přece nic takového nezačínala, pomyslím si. ,,Právě myslím na to, že jsme nikam neměli jezdit a měl jsem jet raději domů, vážně bychom měli jít Brooklyn." pomalu se zvedám k odchodu i když mi hlavou probíhá myšlenka, jaké by to asi bylo, kdybych políbil svojí studentku, je to tak trochu zakázané ovoce, ale nemohl bych se pak své ženě podívat do očí. A Bell už vůbec.
- Abigail Booth
Mon Jun 25, 2018 10:01 pm
"Stejně mi nebudeš věřit. To tvé ego, aby ti nevybouchlo" Ušklíbne se a řekne mírně ironicky. Potom doplave jako druhá a musí splnit jeho přání. A to jí nedělá žádný problém především když jde o něj. Není taková fanynka, která by se po něm vozila a byla mu stále za patama, ale jeho pozornost je poněkud příjemná. I když si nemyslí že by byla na delší trvání. V tom je podle ní dost přelétavý. Když polibek skončí jen nakloní hlavu ke straně a prohlédne si ho. "Jen aby to nebylo naopak. Chtěl jsi mě políbit, ale bál jsi se, tak jsi to nafingoval na hloupou sázku." Ušklíbne se a protáhne se.
- Emma Rosalie Jacques
- Poèet pøíspìvkù : 104
Mon Jun 25, 2018 10:03 pm
Jen se zasměje a pak zvážní a zavrtí hlavou. "Vůbec ne, jen si na mě civěl až ti málem stékala slina, a furt si opakoval starostlivě jestli je ta noha okay." Nazdvihla obočí a dívala se na něho. Asi je to jasné, že měla pochybnosti. Už i jak jí řekl, že by jí z postele nevyhodil, tak i ona má o něm pochybnosti, proto si dává pozor, nerada by s ním skončila jinde než na barových židlí. "Tak uvidíme." Mrkne na něho a olízne si rtíky. "Tancuješ?" Zeptá se a koukne se na panáčky, které dolil.
- Sophie Lermann
- Poèet pøíspìvkù : 22
Mon Jun 25, 2018 10:08 pm
"Když to říkáš." Pousměje se a myslí to dobře. "No protiklady. Někdo se mi za to spíše vysmívá. Holka s motorkou a spí s plyšákem? ha ha, vtipný." Protočí očima a napije se piva. Není to jednoduchý, ale vypouští to. "Nesbo je skvělej, zbožňuji tu severskou tématiku a tak. Je to něco jiného. Naposledy jsem četla sněhuláka, ten se mi docela líbil, ale má i lepší knihy." Řekne klidně a sečtěle. "Jsem ráda, že si budeme rozumět." Pousměje se a hodí si pramen vlasů za ucho. Opravdu netušila, že by tady našla někoho inteligentního. Jakmile zmíní chůzi nahoru, přiblíží se k němu a hraje si v ruce s kelímkem. "Nejsem dívka, která by s někým šla po prvním setkání nahoru." Zasměje se. "To bych tě raději polila pivem a odešla. " Řekne vážně a prohrábne si vlasy. Myslí to vážně, ale doufá, že on si dělá legraci.
- Jack Brennan
Mon Jun 25, 2018 10:11 pm
"Hele tohle ti nic neudělá, věř mi tequilla by pro tebe byla zabiják." Pokývne několikrát hlavou, to by se tady už válela. Sice neví, jestli někdy dost pila, ale nedává tomu moc velkou náděj. Když chce vědět na co myslí, tak se jen usměje a zadívá se jí hluboko do očí a chytí jí za boky. "Chceš to vědět?" Uculí se a trochu se k ní přiblíží a potom jí vtiskne "nečekaný" polibek na rty odtáhne se a dívá se na ní.
- Noah Brien
- Poèet pøíspìvkù : 98
Mon Jun 25, 2018 10:12 pm
Protočí očima nad tím co řekne. ''To není pravda. Jenom nemůžu za to, že když se holka snaží upoutat mou pozornost tím, že se přede mnou protahuje, tak z ní nemůžu spustit oči.'' Připomene jí přesně to, jak to bylo a nadzvedne přitom obočí, když jí to říká. Když skončí, tak to obočí zase stáhne. ''A bylo mi jasné, že máš nohu v pořádku, jen jsem nějak chtěl navázat konverzaci, tak co jsem měl asi dělat.'' Zasměje se a pokrčí rameny. Bylo to tak. Bylo by mu to jedno i kdyby tu nohu měla zlomenou. ''Ty to neuvidíš, nebo jo uvidíš, ale nebudeš si to pamatovat.'' Zasměje se jí a olízne si rty. ''Ne, že bych to neuměl, ale spíš se mi tancovat nechce, takže ne.'' Zamyslí se nad tím, jaké by to bylo cítit pod rukama, její tančící postavu. Usměje se a chytne do ruky dalšího panáka co dolil. ''A co ty?'' zeptá se jí na oplátku s tím, že by jí to mohlo napadnout se zvednout a začít. ''Když budeš tancovat ty, tak budu tancovat i já.'' Pozvedne na ní dvakrát obočí a pak se znovu usměje i se zoubkama.
- Brooklyn Fisher
Mon Jun 25, 2018 10:15 pm
„Co kdybychom toho nelitovali?“ Zamrkám a dívám se mu upřeně do očí. Tak on by toho litoval? Já zase budu litovat, když nic neudělám. Takováhle příležitost se nebude jen tak opakovat. „Pokud říkáte pravdu, tak se velice omlouvám, že jsem vás vzala na tohle místo.“ Postavím se, jako on a v té chvíli si ho přitáhnu za triko k sobě. Vlepím mu tak rychlou pusu, že snad nemůže ani reagovat. Pokud to však stihne, tak se rychle odtáhnu. „Nelituji, že jsem to udělala.“ Řeknu mu jen a zamířím k autu, abych si sedla na místo spolujezdce. Přitáhnu si k sobě více jeho bundu a spokojeně se pro sebe usměji.
- William Barruecco
Mon Jun 25, 2018 10:25 pm
Jen nad tím zavrtí hlavou. Sice je to nevídané, ale to neznamená, že se jí za to musí někdo smát. "To nechápu, sice to k sobě nejde, ale ten, kdo tě bude chtít opravdu poznat, tak snad se ti nebude smát." I když o hned napadla otázka jestli jezdí i s tím plyšákem, ale raději nic neříkal, po tom co mu řekla. "Je to skvělý autor." Pak se zasekne, asi úplně nechce aby ho hned prokoukla. Ještě by to řekla ostatním holkám a doneslo by s to do týmu, takže mlčí. "To mi taky říkali." Několikrát pokýve hlavou a pak se na ní podívá. Jen se baví nad jejím výrazem a pak se jen zasměje a dívá se na ní pobaveně.
- Alyson Reynolds
Mon Jun 25, 2018 10:31 pm
,,Myslíš si, že se nechám svést jen proto, že jsem hodná holka?" zasměju se tomu, i když nepochybuju o tom, že kdybych měla o pár drinků víc, neubráním se mu. ,,Ale obecně myslím, že hodné holky lákají kluci jako ty proto, že s hodnýma klukama je většinou nuda a taky zřejmě tajně doufají, že se kvůli nim změníte, i když to je dost naivní." mrknu na něj a zapřemýšlím, ráda bych poznala, jaký je, ale nechci ublížit Nateovi, byl by určitě naštvaný, kdyby zjistil, že se vybavuju zrovna s Malcolmem. ,,To si ještě rozmyslím, jestli vůbec stojí za to tě poznat, nebo má brácha pravdu a není na tobě nic dobrého." zvědavě se na něj podívám.
- Emma Rosalie Jacques
Mon Jun 25, 2018 10:33 pm
Jen vykulí oči a praští ho se smíchem do ramene. "Ty tak kecáš! Já se potřebovala protáhnout táhlo mě stehno." Řekne na svoji obranu. Ten je ale neuvěřitelnej. Jen kývne. "To máš pravdu, kdyby ses nezeptal, tak bych se s tebou ani nezačala bavit." Jen tak zapolemizuje, a pak se na něho očkem podívá a uchechtne se. Jen do sebe kopne jeden panák a vstane. "Tak jdeme." Usměje se a chytne ho za ruku a vede ho na parket. Na parketě se otočí čelem k němu, trochu popostoupí a začne trsat a skákat na dobrou hudbu. Někdy si i zazpívá naoko karaoke písně, kterou zná.
- Sophie Lermann
Mon Jun 25, 2018 10:35 pm
"No zatím se mi nesměješ, to znamená, že mě chceš opravdu poznat?" Nakloní zvědavě hlavu na pravou stranu a pousměje se. Přitom se napije. Je na jeho odpověď opravdu zvědavá. "Ano to máš pravdu. Docela ráda bych tě někdy viděla číst, uplně si to nedovedu představit. Je to zvláštní představa. Asi začnu chodit na osamělá místa." usměje se na něj a upraví si vlasy. Po jeho další odpovědi jen přimhouří oči a prohlédne si ho. Nějak ho nechápe. "Takže jsi to myslel vážně? Chtěl by jsi mě vzít nahoru?" Stiskne čelisti a jen pozvedne obočí. Podívá se na něj a čeká na odpověď.
- Noah Brien
Mon Jun 25, 2018 10:41 pm
Začne se smát, když ho praští. Přijde mu vtipný a roztomilý, jak je kvůli tomu rozpačitá a snaží se to zamaskovat tím bouchnutím. ''Jojo, to povídej někomu koho tím oblafneš.'' Říká jí se smíchem, ještě nad ní pěkně zakroutí hlavou. ''Já vím, protože jsi se styděla. Proto jsem to musel vzít do svých rukou. Jinak by jsme nebyly ani tady spolu, ale jsem si jistej, že kdyby jsme se tam v parku neseznámili, tak by jsme se seznámili tady, to ti můžu říct s jistotou.'' Uculí se na ní a když vidí, že si dává panáka k puse, tak ho do sebe sám hodí. Trochu se ušklíbne a olízne si rty. Než se z toho vzpamatuje, tak už ho drží za ruku, proto se zasměje, vstane a ještě rychle položí panáka vedle toho jejího. ''Tak fajn.'' řekne ještě než tam dojdou a nakonec se zastaví, když se zastaví i ona. Když se před ním začne kroutit do rytmu hudby, tak mu v očích zažehne oheň. Sám se začne pohybovat do rytmu hudby, ale zatím na ní nesahá. Chvilku si počká, než jí ten alkohol vstoupne do hlavy. Sice to byly jen dva panáky, ale i tak je to dost na to, aby to s ní něco udělalo. On sám je na alkohol zvyklý, proto to s ním nic nedělá. Nezpívá. Na tohle si tolik nevěří..
- Jeremy Johnson
Mon Jun 25, 2018 10:44 pm
Než stačím cokoliv udělat, najednou mě políbí, po chvilce se odtáhnu a zhluboka nadechnu, vůbec není snadný jí odolat. Mlčky odejdu k autu a zamířím zpátky k vile. Celou cestu přemýšlím nad tím, co se stalo, ale nějak mě nenapadá, co bych k tomu mohl říct. Když dojedeme na místo, podívám se na Brooklyn. ,,Nerad bych, abys mě pochopila špatně, jsi opravdu moc krásná dívka Brooklyn, ale já tohle nemůžu, mám rodinu a ty jsi moje studentka." I když se mi to neříká lehko, protože moje jedna část by vážně chtěla, musím se ovládat.
- Ryan Reyes
Mon Jun 25, 2018 10:50 pm
„Nech mé ego.“ Zasměji se a raději věnuji tomu, abych vyhrál. Dostanu odměnu v podobě krásného polibku. Jo, Charlie mě zabije. Je mi to ale jedno, chtěl jsem to od té chvíle, co jsem jí tu uviděl. Dostal jsem to a jsem spokojený, i když bych chtěl i něco více, ale prozatím jsme se i tak dostali daleko. „Raději odvádíš pozornost od pravdy. Jak milé.“ Sladce se usměji a přitáhnu si jí za krk těsně ke svým rtům. „Jen si přiznej, že se ti to líbilo. Nebude to slabost.“ Zkousnu si ret a sjedu jí pohledem znovu na rty.
- William Barruecco
Mon Jun 25, 2018 10:50 pm
"Jasně, že tě chci poznat, motorky a plyšáci dohromady, budeš velice zajímavá." Mrkne na ní a dotočí si zas pivka. Dneska to do sebe nějak lije. Jen se zasměje a zavrtí hlavou. "To říká každý kterýmu to řeknu, všichni si mě spojí totiž s hokejem, kluk namachrovanej studuje sport, kočky všude jen se za ním otáčí." Napodobí některé hlášky, které už slyšel a uchechtne se. "takovému člověku pak nemá cenu říkat něco dalšího." Pokrčí rameny a porozhlédne se kolem. "Kdo by nechtěl?" Řekne jí a pak se na ní podívá a napije se z kelímku. Hodně kluků na ní házelo očka.
- Isabella Johnson
Mon Jun 25, 2018 10:51 pm
„I tahle vodka mi dává zabrat, to mi věř.“ Zasměji se, protože na tohle nejsem zvyklá. Normálně nepiju a už teď cítím, jak mi to leze do hlavy. Nechám se chytit za boky a dívám se mu upřeně do očí. Možná jsem si o tohle všechno koledovala, ale za to mohla má dobrá nálada a také trocha toho alkoholu. Když přitiskl své rty na mé, byla jsem poměrně šokovaná. „Jacku..“ Zvednu ruku se svým rtům a podívám se mu do očí. „Tohle...nesmím..“ Proklouznu od něj, celá zmatená. Táta mě zabije, tím jsem si jistá. Otevřu dveře pokoje a seběhnu rychle schody, abych šla k baru pro nějaké nealko. Začíná mě docela třeštit hlava. Můžu si za to sama, vím to.
- Malcolm Lewis
Mon Jun 25, 2018 10:52 pm
„Přesně to si myslím. Někde uvnitř toužíš po tom, aby tě nějaký ten bad boy svedl.“ Mluvím dost sebevědomě. Jde vidět, že o všem přemýšlím a vím, jak na to, abych se někomu naboural do hlavy. „Přesně tak. Jsi jedna z nich? Třeba bych se kvůli tobě dokázal změnit.“ Stavím tady vzdušné zámky, ale tohle je má taktika. Přesně vím, jak flirtovat a co si můžu dovolit. „Nic dobrého? To bolelo.“ Chytnu se hraně za srdce. „Tak to abych tě už nezdržoval, měla by ses jako hodná holčička vrátit ke svému bratrovi, šup.“ Pokynu rukou k místu, kde postává a pobaveně si si jí měřím pohledem.
- Eliot Minstream
Mon Jun 25, 2018 10:55 pm
Stojí u baru a popíjí pomalu svůj bourbon. Kolem něj se točí jen samé nadržené děti. Vůbec neví co tady dělá. Po očku sleduje ten balkon, Isabella, dcera ředitele, jeho kamaráda. A s nějakým týpkem? Moc se mu to nezdá, když ale uvidí její zběsilý úprk jen se zamračí a má v plánu tam naběhnout, ale jakmile uvidí její blonďaté vlasy doběhnout k baru, rozhodne se, že nikam nepůjde. Dojde k ní. Cigaretu má již dokouřenou, takže na ni nebude vydechovat kouř. "Isabello, jste v pořádku? Viděl jsem vás támhle nahoře. Stalo se něco?" Zeptá se a podívá se jí svýma modrýma očima do očí.
- Abigail Booth
Mon Jun 25, 2018 11:00 pm
"V pohodě nesahám ti na něj." Ušklíbne se a podívá se mu do očí. Potom ho jen sleduje, je to docela zajímavý. Může ho podrobně zkoumat. Co kdyby o něm napsala seminárku? To by možná šlo. Určitě by dostala za A. Prohrábne si vlasy a pousměje se. "Samozřejmě, protože, ty jsi ve všem nejlepší, že ano?" Pozvedne obočí a probodne ho pohledem, ale poté se usměje. Naschvál si olízne rty a podívá se na ty jeho. "Nebylo to nejhorší." Pokrčí rameny a škádlivě se na něj usměje.
- Emma Rosalie Jacques
Mon Jun 25, 2018 11:02 pm
"Kecale." Vyplázne na něho jazyk a pohodí vlasama. "Já a styděla se?" zamračí se, má chuť mu jí pěknou ubalit, on si tak vymýšlí!! "Ty seš neskutečnej!" Zasměje se a zavrtí nevěřícně hlavou.. Skáče si tam jak pomatená a do toho se směje. Musí to trochu vytancovat. Po chvíli do ní někdo strčí a ona letí automaticky do vody vynoří se a ukáže na Noaha. "A přestaň se smát a pomoz mi." Uchechtne se, ale pak stejně nepotřebuje jeho ruku, vyleze z bazenu, prohrábne si vlasy a začne se smát a tancuje, tentokrát opatrněji, aby jí tam někdo znova nehodil.
- Sophie Lermann
Mon Jun 25, 2018 11:05 pm
"Dobře, takže příště až se uvidíme dojedu na motorce a z batohu mi bude trčet plyšák." Zažertuje a dopije svůj kelímek. Další si už nenatočí přijde jí, že už to cítí v hlavě a chce být při smyslech a ne opitá až by ležela pod stolem. Pohlédne na něj, přijde jí, že začíná být poněkud opilejší a pomalu se z něj stává ten kluk, za kterého ho mít nechtěla. "Nevím kolik koček se za tebou otáčí nebo ne, to opravdu nesleduju. Ale myslela jsem to dobře. Kluk, který čte mi přijde mnohem víc sexy než namachorvaný hňup na kterého se lepí holky." Řekne trošku kousavěji než chtěla aby to vyznělo. "Kdo by nechtěl? Třeba ten kluk se který jsem se bavila asi před půl hodinou. Kam utekl? Utopil se v tom tvém kelímku s pivem?" Řekne mírně dotčeně a pozvedne obočí.
- Alyson Reynolds
,,Ty si vážně myslíš, že víš, po čem já toužím?" přiblížím se k němu a zvídavě se na něj podívám. ,,Jestli jsem jedna z nich asi budeš muset zjistit sám." usměju se a vrátím o krok zpátky. ,,Nejsem Nateův pejsek, nemusím být pořád u něj, ale jestli už mi nemáš co říct, pak bych nerada ztrácela čas a radši se půjdu bavit s někým jiným." řeknu odvážně i když se mi za nikým jiným vlastně nechce.
- Jack Brennan
Trochu nazdvihne obočí, když řekne že nesmí. Nic raději neříká a nechá jí odběhnout. Mykne si rameny a napije se z flašky. Chvíli se kouká z balkonu a pozoruje všechny ty okolo, ale pak se rozhodně, že se konečně může jít pořádně bavit. Jde dolů za svojí partou, natočí si pivko a začne se s nima bavit, pít, smát všechno možné. Po chvilce si zapálí cigaretu a kouká se kolem sebe.
- Brooklyn Fisher
Mon Jun 25, 2018 11:09 pm
Celou cestu je ticho. Je to divné, ale já cítím dost velké zadostiučinění, že jsem to udělala. Když se vrátíme na místo, otočím hlavu k vile a pak zpět k Jeremymu. Tak nějak tuším, že konečně musí zrušit to ticho a promluvit. „Kdybyste nechtěl, nikdy by jste se mnou neodjel pryč. Uvažujte o tom.“ Dotknu se svou rukou té jeho a na vteřinu mu jí stisknu, než si začnu sundávat jeho bundu, abych mu jí mohla spořádaně vrátit. Ještě se mu podívám do očí. „Jsem špatná jen proto, že si na vás myslím?“ Dívám se mu do očí s vážnou tváří..
- Isabella Johnson
Mon Jun 25, 2018 11:13 pm
Doběhnu k baru a vezmu si pouze perlivou vodu. Pořádně se napiji a snažím se uklidnit své srdíčko. Tak tohle bylo něco. Jak dlouho jsem toužila po tom, aby mě Jack políbil? Jak dlouho jsem po něm ve škole tajně pokukovala? Když to konečně přijde, tak já uteču. Nejsem já ale pitomá? Jakmile na mě někdo promluví, leknu se tak, že si vyšplouchnu trochu vody do výstřihu. „Sakra..“ Zabrblám a rukou si utřu pár kapek vody. Zvednu oči k Eliotovi. „Pane učiteli..co tu děláte?“ Vykulím na něj své nevinné oči. Tak on mě viděl? To je v háji! „Nene, nic se nestalo. Prosím..neříkejte mému tátovi nic o dnešním večeru..Prosím.“ Poprosím ho naléhavě a pak se rozhlédnu. Jack je se svými přáteli. Proč jen jsem byla tak naivní husa a myslela si, že se bude cítit špatně z toho, jak jsem utekla? Dokonce mi ho bylo na chvíli líto a sobě jsem si nadávala.
- Jeremy Johnson
Mon Jun 25, 2018 11:15 pm
,,Ano, to byla ta chyba, neměl jsem nikam jezdit." podívám se na její ruku na té své, ale nějak ji nedokážu odtrhnout. ,,Neříkám, že jsi špatná, to rozhodně nejsi, nejspíš jsem ti dal špatné signály, je to moje vina, neměl jsem dělat nic a radši jet domů hned, co jsem odvezl Bellu." Nadechnu se, Brooklyn je vážně krásná a čím dýl je v mé přítomnosti, tím těžší je jí odolat. ,,Dobrou noc, Brooklyn, zítra to jistě vše uvidíš jinak." pousměju se na ni a doufám, že ani já ji už nebudu mít v hlavě.
- William Barruecco
Mon Jun 25, 2018 11:16 pm
"Skvěle, rád bych se s tebou svezl, ale ženský jsou v řízení příšerný." Popíchne jí a pobaveně se na ní dívá. Líbí se mu svým přístupem. Jen se zasměje a zavrtí hlavou a chvíli jí neodpovídá. Pak jen na ní otočí hlavu a usměje se. "Pak ti budu připadat sečtělí a na to už holky dneska neletěj, je nejlpšíí, když si budeš myslet to co teď. Pak se těžko odolává." Uchechtne se a dopije pivko a kelímek odloží. "Tanec?" Nabídne jí a ukáže na parket. Dál se k tomu nevyjadřuje, nechce aby přišla na to, že není jako každý druhý kluk. Zatím.
- Noah Brien
Mon Jun 25, 2018 11:20 pm
Když na něj vyplázne jazyk, tak dá ruce v pěst, ale není to vidět, protože má ruce na nohách a tam se zajistě Emma nedívá. ''Vždyť já ti říkám, že se za to nemusíš stydět. Chápu to.'' Ušklíbne se na ní. ''No jistě. Moc dobře jsem to viděl, nemusíš to skrývat.'' Furt si mele samozřejmě to svoje, proč by taky říkal něco jiného, pohled se mu zatím na nic nezměnil. ''To budu brát jako kompliment.'' Zasměje se. Spíš pozoruje to jak tancuje a on sám tomu moc nedává. Když místo toho, kde stála Emma je najednou prázdno, tak se otočí k bazénu, protože on něj slyšel šplouchnutí, tak se začne smát. Když chce vytáhnout, tak k ní natáhne pobaveně ruku, ale když se pokusí chytit, tak ucukne. ''Uplavala.'' Zasměje se jí znovu. Když raději pak vyleze sama, tak se na ní jen zářivě usměje a sleduje jak tancuje. ''Bacha aby ti to nepodklouzlo mořská panno.'' Vysměje se jí. Dá ruce v bok a jen jí sleduje. Vypadá to, jako by zrovna vylezla ze sprchy. Jak rajcovní... Pomyslí si a skousne si při tom ret. ''Hele já měl za to, že to je kdo vydrží víc a ne kdo si tu vykroutí víc boky. '' Řekne svou myšlenku nahlas a pozvedne obočí. ''Tak pěkně pojď.'' Ušklíbne se na ní, chytí jí za zápěstí a vede je zpátky k chlastu, kterej nechali na stole. Vezme ho do ruky, pořádně se napije a pak jí to podá. ''Teď ty..'' Ještě s grimasou, která zapříčinila hořkost lihoviny ji to říká. Usměje se od ucha k uchu a čeká až se napije.
- Eliot Minstream
Mon Jun 25, 2018 11:22 pm
Nechtěl ji vylekat a rozhodně ne do takové fáze až se polije, oči mu na chvíli sklouznou kam nemají ale poté je opět zvedne k jejím očím. "Přišel jsem se zabavit, ale myslím že jsem špatně zabočil a trefil na špatnou párty. Tady to vypadá jak chvíli před koncem světa." Řekne s žertem na rtech a pousměje se. Napije se ze skleničky a otočí se tam kam se dívá Isabella. "Nebojte, nikomu nic neřeknu. Přece jen jste mladá slečna a té něco zakazovat je poměrně nemožné." Zasměje se a prohlédne si ji. "A opravdu jste v pořádku? Nechcete třeba doprovodit domů? Vypadáte vystrašeně." Znovu se podívá směrem k Jackovi. Pubertální děti.
- Ryan Reyes
Mon Jun 25, 2018 11:24 pm
Ale mohla by jsi mi sahat na něco jiného. Tohle nahlas neřeknu, ještě by mě měla za úchyla. No a nejsem jím? Ne, jsem jen nadržený puberťák, jako všichni ostatní tady. Nebo většina. „Zdaleka ve všem ne, ale snažím se to nedávat najevo, takže vlastně ano, jsem ve všem nejlepší.“ Zasměji se. Dělám tady ze sebe šaška, aby mě poznala i z jiné stránky. Mohl jsem rovnou říct, že nemám chybu, ale to by nebyla pravda. Každý jí máme. „Nebylo to nejhorší? Čekal jsem více nadšení. Nech mě ti ještě jednou dokázat, že to umím lépe.“ Na nic nečekám a přitisknu své rty na ty její. Tentokrát si dám opravdu záležet a ukážu jí, jak dobře umím líbat. Svým jazykem provokuji ten její k reakci. Zároveň mám stále ruku v jejích vlasech. Ty mě doslova fascinují.
- Malcolm Lewis
Mon Jun 25, 2018 11:26 pm
„Tak mi řekni, že se mýlím. Podívej se mi do očí a popři to.“ Upřeně se jí zadívám do očí. . „Velmi rád, Alyson.“ Pohraji si s jejím jménem a neuhýbám pohledem. Miluji upřený pohled do očí. „Tohle smýšlení se mi líbí. V tom případě tu můžeš zůstat.“ Řeknu, jako bych jí tím prokázal laskavost. Tak nějak vím, jak volit slova a když jsem jí vyháněl za Natem, chtěl jsem pravý opak, aby neodešla. Natáhnu se pro drink a napiji se. „Co si jít sednout do obyváku, kde je trochu více klidu?“ Už mě nebaví na ní řvát a u baru je nejvíce lidí.
- Emma Rosalie Jacques
Mon Jun 25, 2018 11:28 pm
Jen na něho dělala pošklebky a tak. Prostě věděla, že to nemá cenu, že si potrpí na svém. Převrátila nad očima a zívla. "Seš nudnej." Vyplázne na něho jazyk. Když se jí snaží vytáhnout bazénu tak se na něho jen ušklíbne. Lump jeden, zvládne to sama, jako všechno. Jenže jak se začne pohybovat, tak se jí zamotá hlava. nějak do ní stoupl ten alkohol. Nechá se vést a drží se za hlavu přitom. "Momentík." Řekla a šla úplně jinam než jí zavedl, šla do kuchyně, kde nikdo nebyl, sedla si na linku a natočila si vodu, ze dřezu, který měla vedle. "Sakrimente." vydechne a začne se smát. neměla tolik pít, pila už předtím, znova se zhluboka nadechne a dívá se jen na jedno místo před sebou.
- Brooklyn Fisher
Mon Jun 25, 2018 11:31 pm
„Chyba? Jsem pro vás jen chyba? Vy víte, jak člověku polichotit.“ Hořce se usměji. Já se ale jen tak nevzdávám. Ještě si zažije své. „Měl jste, ale neudělal jste to.“ Dívám se mu do očí a pohledem neuhýbám. „Dobrou noc, pane Johnson. Já zase doufám, že to budu já, koho budete mít před očima, když budete usínat.“ Řeknu mu a pak vystoupím a zamířím rovnou zpět do vily. Rozhozená tím vším, ale jinak spokojená. Udičku jsem hodila a to stačí. Jdu rovnou k baru si pro drink.
- Sophie Lermann
Mon Jun 25, 2018 11:34 pm
"Opravdu? A viděl jsi někdy řídit mě?" pozvedne obočí a založí si ruce na hrudi. Neví co se s ním děje, ale tahle transformace se jí uplně nelíbí. Chvilku ho sleduje a snaží se z něj vyčíst co se děje. Přimhouří oči a poslechne si co řekne. To jí potom jen vystřelí obočí nahoru a ona jen kývne hlavou. "Aha, budeš mi připadat sečtělý a to přece není přitažlivé." Řekne poněkud ironicky. Bohužel se z něho po pár pivech začíná klubat něco jako ti dva předtím u baru. Sice menší zlo, ale stejně. "Víš, nechci si myslet to co teď. Chci si v hlavě uchovat myšlenku toho kluka, který jsi byl před půl hodinou. A víš co.." Na chvilku se naoko zamyslí. "Myslím si, že odolám a tohohle týpka, kterého mi tady teď představuješ tady nechám." Odloží kelímek na stůl a jen zakroutí hlavou. "Omlouvám se, ale nezatančím si s tebou. Předtím možná jo, ale ne s tím kdo se s tebe vyklubal teď. Promiň."Sklopí pohled a pomalu od něj odchází k cestě najít si taxika. Třeba za ní půjde, třeba taky ne. To záleží na tom, jaký chce být.
- Noah Brien
Mon Jun 25, 2018 11:35 pm
Když ho nazvala nudným, tak se na ní šokovaně podíval. ''No dovol.'' Ušklíbne se na ní tentokrát dost nepřátelsky. Když znovu vyplázne jazyk, tak zatne čelisti. Už by jí za to fakt nejraději naplácal. Když se vydá úplně na jinou stranu, tak s tou flaškou jde rovnou za ní. Přijde za ní do kuchyně až když se dívá do země. Celou dobu stál jen za dveřmi a sledoval co dělá. Jde až k ní. Zastaví se přímo před ní a zvedne flašku, kterou postaví na její stehno, ale furt ji přidržuje, spíš si tak opírá ruku. ''V pohodě?'' Zeptá se jí starostlivě. Začne si ji prohlížet. Sám cítí, že mu to jde trochu do hlavy, ale ještě na tom není tak zle, že by nedokázal racionálně uvažovat. Zhluboka se nadechne a podívá se jí do obličeje, zamává jí před ním rukou, protože vypadá, že trochu nevnímá. Doufá, že to s ní nešvihne. Vypila toho sice málo, ale je pravda, že neví kolik toho vypila ještě než se sem dostala, proto si projede rukou vlasama a začne přemýšlet co bude dál dělat pokud se jí něco stane. Mohl by jí tu nechat, pokud bude dýchat a pokud ne tak jí nejspíš půjde někam zakopat. Má moc velkou představivost, proto ho napadají i ty nejhorší scénáře.
- Isabella Johnson
Mon Jun 25, 2018 11:39 pm
„Řekla bych, že je to typická párty, ale nemůžu. Je to jedna z mých prvních.“ Přiznám se mu a pousměji se. „Děkuji, vážím si toho.“ Úlevně si oddechnu. „Jste hodný, ale v jednu pro mě přijede táta. Což je za necelou hodinu.“ Řeknu zrovna ve chvíli, kdy se dívám na hodinky. „Jen se stále rozkoukávám...má první párty, víte jak-“ Pokusím se o úsměv, aby si nemyslel, že mi něco je. Mé oči ale stále utíkají k Jackovi, který se náramně baví. Alespoň někdo z nás.
- Alyson Reynolds
Mon Jun 25, 2018 11:40 pm
,, Malcolme, ty vůbec nevíš, po čem já toužím." řeknu jistě jemu do očí, samozřejmě, že toužím po něm, ale to teď nepotřebuje vědět a já pořád doufám, že to přejde. ,,Říkáš to, jako by to mělo být něco úžasného, že jsi mi dovolil tady být." zakroutím nevěřícně hlavou, je tak sebevědomý, že by mohl rozdávat. ,,Co takhle jít někam ven, nemyslím si, že to v obyváku bude lepší." kouknu směrem k plné místnosti, pravdou je, že nechci, aby mě s ním viděl Nate a venku je menší nebezpečí, že by se tak stalo.
- Abigail Booth
Mon Jun 25, 2018 11:43 pm
"Jo takže ve všem. Ale ale tady má někdo vysoké ego." Ušklíbne se a podívá se na něj. Je jí docela dobře, je zvláštní osobnost a ráda ho rozebírá. Sama ve své hlavě. I když je trošku opilá, stále jí to myslí. "No nebylo to nejhorší. Nadšení? Nejsem jako každá druhá která si tři dny nemyje rameno když se o ni opřeš." Zažertuje a prohrábne mu vlasy. Když ji znovu políbí, zapojí i jazyk a pořádně si to vychutná. To jí nikdo nemůže zakázat. Ani Charlie. Polibek mu vrátí a jeho ruka v jejích vlasech ji docela dostává do varu. Ale ne, ne takhle, ne dnes a ne tady. Poté se od něj odtáhne. "Už to bylo o něco lepší." Ušklíbne se.
- William Barruecco
Mon Jun 25, 2018 11:45 pm
"Teprve jsem tě poznal." mykne rameny na řízení a dál nepokračuje. Dívá se na ní a jen mírně vykulí oči a poslechne si vše co mu řekne. Když se otočí a jde tak vydechne a olízne si rty. Chvíli přemýšlí, ale pak za ní zajde a chytí jí záruku a pak hned pustí. "Sophie promiň. Nechci abys odešla, aspoň teď ještě ne." Řekne a dívá se na ní. "Omlouvám se, že jsem se choval tak jak jsem se choval. Dáš mi ještě šanci to napravit?" Nazdvihne obočí a dívá se na ní. Možná že byl už i zmanipulovaný okolím, jak tak pokukoval. Je v týmu, kde tohle chování je běžné. Ovšem to není jeho omluva, buď s ním ještě zůstane nebo odjede, ale rád by, kdyby tu zůstala.
- Jeremy Johnson
Mon Jun 25, 2018 11:46 pm
,,Takhle jsem to nemyslel, to přece víš." není pro mně chyba ona, ale to, že jsem někam vůbec jel. Když odešla, zůstala mi v hlavě její věta o tom, že chce, aby byla tím posledním na co budu myslet, než budu spát. Abych se toho nějak zbavil, vezmu do ruky mobil a napíšu Nat. Zahodím mobil a jedu ještě domů, Bella zatím nevolala, snad se dobře baví a nic se neděje, přeci jen ještě nějaký čas má, než si pro ni přijedu.
- Eliot Minstream
Mon Jun 25, 2018 11:52 pm
"Nechodíte na párty?" Pozvedne obočí a prohlédne si ji. Opravdu nevypadala jako člověk který by chodil pravidelně na párty. Spíše mu přišla jako Alenka v říši divů. Trochu si oddechne a dopije svůj drink a položí skleničku na bar. "Tak co kdybych tady s vámi do té jedné hodiny zůstal? Nebo chcete jít zpátky za tím klukem, od kterého jste utekla?" Podívá se směrem na Jacka. "Pochopím, kdybyste se nechtěla vybavovat s profesorem. Přece jen, je to zvláštní." Pokrčí rameny. Jemu to zvláštní nepřijde. Ve škole má dokonce svou skupinku čtenářů a je to taková jeho rodinka, dokonce si tykají.
Povolení tohoto fóra: