RPG: Life in Seattle
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vila Thompson

+20
Finn Hamptone
Noah Brien
Lynn Mitchell
Ryan Reyes
Kylie Brennan
Abigail Booth
Jack Brennan
Lily Collins
Ricky Sergio Woodsen
Jeremy Johnson
William Barruecco
Brooklyn Fisher
Isabella Johnson
Sophie Lermann
Nathaniel Reynolds
Bridget Woodsen
Alyson Reynolds
Malcolm Lewis
Drake Dante Ludwig
Admin
24 posters
Goto down
Jeremy Johnson
Jeremy Johnson
Poèet pøíspìvkù : 44

Vila Thompson - Stránka 2 Empty Re: Vila Thompson

Mon Jun 25, 2018 12:00 am
,,Bohužel, jsem nezlomný, ani vyjednávání na mě neplatí" zasměju se a kouknu na ní, zdá se, že jí je zima. ,,Nechcete bundu? Mám ji v autě, chviličku" otevřu kufr a vyndám koženou bundu, vrátím se k ní a opatrně jí ji položím na ramena, aby to nevypadalo nepřístojně. ,,Jinak, zpátky k té otázce, chtěla byste se zeptat na něco konkrétního, slečno? Nikam nespěchám." musím uznat, že je krásná, ale takhle nemůžu přemýšlet, je to přeci moje studentka, řeknu si pro sebe a kouknu na oblohu.
Sophie Lermann
Sophie Lermann
Poèet pøíspìvkù : 22

Mon Jun 25, 2018 12:02 am
Napije se a poslouchá ho. "Myslím že se dohodneme." Ušklíbne se a poslechne si jeho zpověď o tom jaký je. "Takže nejsi kapitán, ale jsi v tom dobrej. Zjaímavé." Přimhouří oči a mírně se nad tím zamyslí. "Literatura je dost zajímavá. Co tě vedlo k tomu ji studovat?" Řekne upřímně a potom se zamyslí. "Mám ráda motorky. Jednu vlastním. Sice se to tátovi moc nelíbí, ale je to moje láska." Ušklíbne se a dopije pivo. Položí kelímek na stolek vedle. "Tak další informace o tobě." Nakloní hlavu ke straně a prohrábne si vlasy.
Drake Dante Ludwig
Drake Dante Ludwig
Poèet pøíspìvkù : 45

Mon Jun 25, 2018 12:02 am
"Nestěžuju si." Nikdy si na to nestěžoval. Cvičení prostě miloval a neumí si představit, že by dělal něco jiného. "No, neříkám, že já ne." podíval se kolem sebe a poté si na něco vzpomněl, jeho výraz mluvil za vše. "Kamaráde, pamatuješ na tu holku, kterou jsem přebral tomu týpkovi v tom klubu? Jak jsi tam byl se mnou. Ta bloncka, podpatky, minisukně." podíval se na něho zpět, aby se ujistil, že si vzpomíná. "Tak čeká děcko. Docela jsem se lekl jestli nebude moje, ale naštěstí je toho týpka, jak jsem mu ji přebral." zasmál se, ale do minuty úsměv zmizel. Neumí si představit, že by byl otec. Fuj. V tomhle věku rozhodně ne. "Hrozný.." zakroutil hlavou a podíval se kolem sebe na ty hezké holky. "No jako koukám a je tu docela velký výběr." rukou si vjel do vlasů a díval se na ty holky.
Ryan Reyes
Ryan Reyes
Poèet pøíspìvkù : 29

Mon Jun 25, 2018 12:03 am
Stojím opřený u baru a pozoruji lidi kolem. Vyhlédnu si holku, která tady převyšuje ostatní. Je to jejími vlasy, které by se tak dobře chytily? Mohl bych jí v nich proplést prsty a pořádně škubnout, abych se dostal k jejímu obnaženému krku. Ne, to dost předbíhám. Rovnou se k ní natočím. „Nech mě hádat..Že piješ nějaký sladký drink?“ Holky to tak dělají, ale třeba překvapí. Já sám se napiji piva, které jsem si před chvílí načepoval. Abigail, kdo by si jí na škole nevšiml? Věřím, že i ona mě od vidění zná. Jsem dost známý díky fotbalu, jen mě má pověst kolikrát dost předhání.
Jack Brennan
Jack Brennan
Poèet pøíspìvkù : 63

Mon Jun 25, 2018 12:06 am
Jen se na ní kouká a uznale pokývne hlavou. "V tomhle tě papá pustil?" Zkousne si ret a celou si jí znova sjede pohledem. No, nebude až takový andílek a tím outfitem to dává jasně najevo. Prohrábne si vlasy a dá jí ruku na záda. "Zvu tě." Mrkne na ní a jde s ní do kuchyně. "Namíchám ti ten můj welcome drink, je fakt skvělý nebudeš litovat." Mrkne na ní a začne si tam míchat shakovat, nalévat, přelévat, všechno možné. Chvíli dělal v baru, ale dlouho tam nevydržel, protože neměl pak moc času na večerní zábavu. Takže s tím seknul. Když to má hotové, tak jí to podá. "s'il vous plaît." Uchechtne se, opře se předloktí o linku a dívá se na ní s úsměvem. "Do dna."
Abigail Booth
Abigail Booth
Poèet pøíspìvkù : 36

Mon Jun 25, 2018 12:08 am
Stojí u baru, opřená zády o něj a jen pomalu upíjí ze své skleničky. Když se kolem ní potácí divní lidé raději si jich nevšímá. Ale jeden hlas ji stejně dostane. Otočí se a prohlédne si ho. "Ale ale Ryan Reyes, jak se mi dostalo té pocty?" Pozvedne obočí a prohlédne si ho. "Sladký drink? Mám snad dostat cukrovku?" Zasměje se. "Jedině whiskey a nejlépe na ledových kamenech. Ale to tady nějak nevedou, tak jsem dostala led." Pokrčí rameny a odpije si. "A co ty tady jen o pivu?" Pohlédne na jeho kelímek a potom na něj.
Brooklyn Fisher
Brooklyn Fisher
Poèet pøíspìvkù : 47

Mon Jun 25, 2018 12:08 am
„Každý se dá zlomit.“ Zajiskří mi v očích. Možná to byla výzva, jen ať si to pan ředitel přebere, jak chce. „To budete hodný.“ Tu zimu bych i přežila, však skoro žádná není, ale mít na sobě jeho bundu? Vím, jak na to. Neflirtuji poprvé a hlavně znám pár triků. Kdyby jen tušil, na co všechno se chci zeptat. Ale musím na to pomalu. „Hlavně bych vás chtěla poznat trochu jinak, než jako ředitele. Co takhle neškodnou hru, co byste raději?“ Nadzvihnu obočí a rovnou začnu. „Byl byste raději jeden den na Sahaře, nebo na severním pólu?“ Začnu pomaličku a dopracuji se až tam, kde chci.
Ricky Sergio Woodsen
Ricky Sergio Woodsen
Poèet pøíspìvkù : 4

Mon Jun 25, 2018 12:09 am
Když kouřil, pozoroval přitom lidi. Zahlédl taky svoji mladší sestřičku -Bridget. Zajímalo ho, kdo jsou ty lidi kolem ni. Sice se choval, jako že mu jsou všichni ukradené, ale i tak byl schopný se zastat sestry a hlídat ji. Proto vstal a s cigaretou v ruce si to kráčel ke své sestře a k tomu klukovi, co tam byl společně s nějakou holkou. Vypadalo to, že se dobře baví. „Ahoj sestřičko.“ pozdravil ji, stoupl si vedle ni a podíval se na ty dva se zvednutým obočím. Z toho mají pochopit, že by rád věděl, kdo to je.
Bridget Woodsen
Bridget Woodsen
Poèet pøíspìvkù : 7

Mon Jun 25, 2018 12:09 am
Bridget nějak voda nelákala, proto byla na tom stejném místě a čekala, jestli se vrátí nebo ne. „Promin, do vody se mi teď moc nechce.“ uchechtla se a prohrábla si své vlasy. Podívala se na Alyson a zasmála se tomu, co řekla. „Kluci jsou jako malý děti, to ví každý.“ nemyslela to zle, ale bylo to tak. „Prosím tě, dala jsem si džus s vodkou. Není to špatný. Co pijete…?“ Chtěla se zeptat, co mají dobrého oni, ale v tom k ním přišel její bratr. Celého si ho prohlédla. To jeho tetování bylo fakt přehnaný, ale docela pěkný. Pozvedla obočí. „Nečekala jsem, že tu budeš taky.“
Malcolm Lewis
Malcolm Lewis

Mon Jun 25, 2018 12:13 am
Také cvičení miluji, jen teď dostávala přednost práce a má mašina. I tak si na Drakea najdu vždy nějaký čas. „Jistě, že pamatuji.“ Pokývu hlavou, kdo by si na ní nevzpomenul? Vyprsknu smíchy po jeho slovech. „To si děláš prdel..Škoda, byl by z tebe opravdu dobrý táta.“ Dobírám si ho pobaveně. Ani jeden nejsme zatím připravení na děcko. Budeme vůbec někdy? „Je a proto bychom tu neměli stát jako buzny spolu. Takže si běž najít nějakou svou oběť.“ Pobídnu ho se smíchem, zatímco dopíjím svůj drink. Měl bych brzdit.
William Barruecco
William Barruecco

Mon Jun 25, 2018 12:17 am
Jen uznale přikývne, ta holka se mu docela líbí. Chtěl říct něco v tom stylu  "já sám jsem dost zajímavý", ale většinou to dělá když je opitý že se chová jak no...   "Snažím se o post kapitána, ale zatím není výběr. Bude až za dva měsíce." Mrkne na ní a napije se z kelímku. Chvíli se zamyslí, zase jí nechce říkat až takové podrobnosti, neví jaký to je ten typ a mže to být i ten typ co si z něho udělá legraci a o to on zrovna nestojí. "Nějak mě to k ní táhlo, i k historii, ale ta literatura zvítězila, prokládáš to tm i historickýma událostma a to mě baví." Odpoví jí na otázku a mírně se usměje. Když zmíní slovo motorky tak jen vykulí oči. "Ty jo nezdáš se docela, typoval jsem tě na křehulku." Uchechtne se a pobaveně se na ní dívá. "Bydlím sám a rád opravuju auta." Řekne tuto strohou větou a dívá se na ní, protože je na řadě.
Drake Dante Ludwig
Drake Dante Ludwig

Mon Jun 25, 2018 12:18 am
Jelikož on byl fitness trenér, má to jednodušší. Ale doufá, že si s Malcolmem brzo zacvičí. Chtělo by to. "Kámo ty se směješ, ale to není prdel. Teď si vem, že za tebou některá přijde a řekne, že jsi táta. No já bych skočil.." myslel to tak, že by se nejspíš zabil, on by to nedal, hlavně na to není ani připravený. A v tomhle věku? "Hele vážně? Vážně mě teď chceš odkoupnout, kvůli nějaké holce? No to snad ne." zatvářil se, jako že je uražen a následně pozvedl obočí. "Tak prosím, jdi za nějakou. Jsem na tebe zvědav. Já bych taky mohl jít." dopil obsah sklenky a podíval se na něj.
Jeremy Johnson
Jeremy Johnson

Mon Jun 25, 2018 12:19 am
,,Věřím, že od vás se jistě hodně lidí zlomit nechalo, ale já mezi nimi nebudu" řeknu rozhodně, i když si tak jistý nejsem. ,,Musím uznat, že jste mě touhle otázkou zaskočila, slečno Fisherová, ale nejspíš bych si vybral ten severní pól, vždycky jsem chtěl vidět lední medvědy" zasměju se ,,Co byste si vybrala vy?" kouknu na ní zvědavě, přeci jen jsem čekal nějakou otázku typu kolik mi je, nebo proč jsem chtěl být ředitel.
Isabella Johnson
Isabella Johnson
Poèet pøíspìvkù : 69

Mon Jun 25, 2018 12:20 am
„Nepustil, převlékla jsem se v koupelně.“ Přiznám se mu se šibalským úsměvem. Jak jen vyzrát na tátu. Kdyby to jen věděl, nejspíše by mě zatřelil. Snad se to nedozví. Zamířím společně s Jackem do kuchyně. Jak to říkal táta? Že se mám vyhýbat Malcolmovi a Jackovi? U jednoho se mi to daří, u druhého ne. Tomu se ani vyhýbat nechci. „Tak fajn, ale ne moc silný, abych došla do auta pak po svých. V jednu mě vyzvedne táta.“ Přiznám se mu i s tímhle. Ta moje upřímnost. Sleduji ho upřeně. „Vážně ti to jde. Asi to děláš často, co?“ Zasměji se pobaveně a převezmu si od něj drink. Když do dna, tak do dna. Nadechnu se a pak do sebe dám celý drink. Trochu se i zakuckám. Asi mi to vypálilo krk. „Dobrý..“ Řeknu, když se konečně vzpamatuji. Nechutná to vyloženě špatně, jen na to nejsem zvyklá. „Mimochodem vypadáš dobře..“ Pochválím mu outfit a prohlédnu si ho. „Moc bysme se spolu neměli ukazovat.“ Rozhlédnu se, ale nikdo nás nepozoruje. Rozhodně s ním chci trávit čas, jen nechci zklamat tátu. Je to dilema.
Ryan Reyes
Ryan Reyes

Mon Jun 25, 2018 12:24 am
„Připadala jsi mi tu tak osamělá.“ Zazubím se na ní. Další, co ví o mé pověsti a nejspíše mě odsoudí dříve, než mě vůbec pozná. Možná dělá dobře. „A to nevíš, že ve správné Whiskey by neměl být led?“ Nadzvihnu obočí a poučím jí. Celý já. Také musím mít většinou pravdu. „Klidně si to vygoogli.“ Sladce se usměji. Vím, že mám pravdu. Pohlédnu na své pivo a zase zpět na ní. „Zítra je zápas, no věřila bys tomu? Dávat ho hned po párty. Bylo to buď zůstat doma a nebo jít sem a krotit se. Takže jen o pivu.“ Rovnou se z něj napiji a pak si Abigail prohlédnu. „Kolik takových Whiskey zvládneš, než skončíš pod stolem?“ Zeptám se s nadzvihnutým obočím.
Sophie Lermann
Sophie Lermann

Mon Jun 25, 2018 12:24 am
Podívá se na něj a mírně se usměje. "Za dva měsíce? To určitě zvádneš." Podpoří ho, ani neví proč možná že je opravdu v hloubi duše jakože hodná. Potom čeká na vysvětlení proč literatura. Po jeho odpovědi jen zaujatě zvedne obočí. "Zajímavé. Já jsem nikdy na historii nebyla. Všechna ta data, nemám na čísla paměť." Pokrčí rameny a usměje se. Potom se ale rozesměje, ten jeho výraz. "No říkají to o mě, ale ráda klamu tělem." ušklíbne se a prohrábne si vlasy. "Mám psa jménem Dante." Pousměje se. Strohá věta od něj, jednoduchá od ní. Takhle se to hraje. "Chodíme na stejnou školu viď? Možná bych mohla začít chodit na sportovní zápasy." prohodí jen mimoděk.
Abigail Booth
Abigail Booth

Mon Jun 25, 2018 12:28 am
"Možná jsem chtěla vypadat osaměle." Pousměje se a pohodí vlasama. Po jeho slovech se zasměje a položí mu něžně ruku na rameno. "Ryane, říkala jsem, že jsem je chtěla na ledových kamenech. To sou speciální kameny které ti whiskey ochladí aniž by ji naředili. Vím jak se pije správná whiskey, ale děkuji za radu ohledně googlu." Rameno mu mírně zmáčkne a potom ruku dá pryč. "Ano fotbalový zápas. Vlastně jsem se tam chtěla jít podívat." Přizná se. "Víš na bráchu..." Poušklíbne se. "Kolik? Nikdy nekončím pod stolem, takže tenhle výpočet ti asi nesdělím." Zasměje se.
Jack Brennan
Jack Brennan

Mon Jun 25, 2018 12:29 am
Když řekne, že se převlékla tak se jen uznale pokývne hlavou, ale své myšlenky si nechá pro sebe, opravdu se v ní nemýlil ani na jednu sekundu. Jen se nad tím zasměje. "Neboj, vždyť mě znáš." Olízne si rtíky a podívá se na ní pobaveně. Je to drink sám o sobě silný. "Už v jednu? Nechceš přespat u kamarádky?" Zeptá se a dívá se na ní, nerad by, aby takhle brzo odešla, přeci jenom si oba chtějí užít trochu zábavy ne? "Býval jsem barman, už jsem s tím sekl, nějak jsem neměl čas na zábavu no." Usmál se a napil se ze svého kelímku a hned si dolil, aby nebyl na suchu, protože to on nikdy není na párty. Jen se zasměje a dívá se na ní. "No vidíš, já ti říkal, že je to dobrý, akorát trochu silnější." Zasmál se a pak jí nalil nějaký slabší drink a podal jí to znovu. "To je už lepší, takový tvůj styl s trochu mým stylem." Mrknul na ní, docela se mu ta věta povedla. "No ty taky vypadáš skvělě! Nemohl jsem z tebe spustit oči." Řekne a znova jí sjede pohledem, vážně jí to sluší. Na její větu jen nazdvihl obočí. "Stydíš se, že nás někdo uvidí?" Zeptal se a naklonil hlavu na stranu a díval se na ní upřeným pohledem, že ani nemrkal.
Nathaniel Reynolds
Nathaniel Reynolds
Poèet pøíspìvkù : 10

Mon Jun 25, 2018 12:30 am
„Já ti dám pupek!“ Směji se. Zbožňuji svou sestru. Odnesu jí zpět k Bridget, kde jí postavím na nohy. „Týden by ses se mnou nebavila a já bych měl takový klid. Vlastně nechápu, proč jsem to neudělal.“ Zavrtím nad sebou pobaveně hlavou. „Nepomlouvejte nás..co byste bez chlapů dělali.“ Pohlédnu na každou zvlášť a pak se podívám po klukovi, co se u nás zastavil a pozdravil svou sestru. Donutí mě to se zasmát. „Jsem tu se sestrou a tobě přijde brácha..no není to náhoda? Jsem Nate.“ Představím se tomu potetovanému a pohlédnu na Bridget. „Ségra také džus s vodkou, já něco ostřejšího.“ Přiznám se.
Lynn Mitchell
Lynn Mitchell
Poèet pøíspìvkù : 3

Mon Jun 25, 2018 12:32 am
Nikdy nebyla takový ten typ, co se musí na párty chystat několik hodin, prostě si vzala první džínové  šortky a triko, které viděla, oblékla si to na bikiny a bylo hotovo. Díky bohu to nebylo nikterak daleko od jejího domu, takže i kdyby se opila sebevíc, zvládla by se po čtyřech vrátit domů a to snad i s nějakou hezkou holkou. Jakmile dorazila do domu, kde se konala párty, pozdravila se s lidmi, které znala a byla zatažena do kuchyně, kde byl vyskládaný alkohol. A jelikož nešlo říci ne, nalila si do kelímku na začátek něco slabšího a do druhého kelímku si vzala přesný opak na později. Kroky nasměrovala ven z prostorů domu, jelikož se tam pomalu nedalo ani dýchat a usmála se pro sebe, když zahlédla Lily sedící u bazénu. První instinkt byl ten, aby ji tam strčila, ale to by musela odložit alkohol a někdo by jí ho sebral. Proto se jen posadila vedle ní a zlehka do ní ramenem šťouchla. Užívej zábavy. Pořádně pij. A hezký šaty. Pochválila výběr a podívala se na obsah kelímku Lily. Na, vezmi si moje. Podala jí o něco silnější alkohol a porozhlédla se kolem sebe, aby zjistila, co je za osazenstvo venku.
Brooklyn Fisher
Brooklyn Fisher

Mon Jun 25, 2018 12:34 am
„Nebudete?“ Velmi pomalu si zkousnu spodní ret. Opravdu si myslí, že odolá? Tohle ještě nic není, umím to mnohem lépe. Jen na něj nevybalím všechno hned. Zasměji se jeho odpovědi. Vlastně mě to ani nepřekvapuje. „Nejspíše to samé, abych Vás tam potkala.“ Ano, právě tady flirtuji s ředitelem. Můžou za to ty drinky, co mám v sobě a nebo prostě to, že je pohledný? „Co byste raději..Uměl číst myšlenky, nebo měnit počasí?“ Přes myšlenky bych se mohla dostat dál.
Alyson Reynolds
Alyson Reynolds
Poèet pøíspìvkù : 34

Mon Jun 25, 2018 12:35 am
,,Nudil by ses, kdybych ti nedělala společnost, takže bys stejně za pár dní přišel s omluvou" řeknu pobaveně i když já bych to bez něj taky nevydržela. Zasměju se poznámce Bridget a kouknu na týpka, co právě přišel ,,Já Alyson, právě jsme poznali tvoji sestru" usměju se a napiju, vypadá zvláštně, tak trochu nebezpečně, na první pohled úplný opak jeho sestry, pomyslím si a radši se věnuju drinku.
Ryan Reyes
Ryan Reyes

Mon Jun 25, 2018 12:38 am
„Nebo jsi jen čekala, kdy konečně přijdu.“ Zadívám se jí do očí. Pak mám chuť si nafackovat. Jo, kdybych jí pozorně poslouchal, tak bych si mohl ušetřit tohle kázání. Bohužel, jsem pako. „Musíš mi odpustit, dnes mě vyloženě rozptyluješ. Takže je to vlastně tvoje chyba.“ Svedu to na ní a užívám si dotek její ruky. Co já bych s ní dokázal dělat. „Jistě, na bráchu.“ Pokývu vážně hlavou, ale na rech mi hraje úsměv. „Možná bychom to mohli dnes prubnout, co říkáš.“ Zadívám se jí s výzvou do očí a natáhnu se pro flašku Whiskey, abych jí mohl dolét drink.
Jeremy Johnson
Jeremy Johnson

Mon Jun 25, 2018 12:40 am
,,Nebudu" zakroutím hlavou a zasměju se. ,,Kdybyste mě tam potkala, tak byste se akorát vystavila hrozbě mých chytrolínských poznámek a přednášek, jakožto správného učitele" rozhodně se mnou flirtuje, tohle už si nenalhávám, ale sám nevím, jestli ji chci zastavit, přeci jen je to po dlouhé době, co mi někdo věnuje pozornost..,,Rád bych změnil počasí, aby vám nebyla zima, ale raději bych četl myšlenky, abych věděl, kam vaše otázky směřují" podívám se na ní s úsměvem, jistě z ní mluví alkohol a zítra se tomu zasměje.
Abigail Booth
Abigail Booth

Mon Jun 25, 2018 12:42 am
"Ano čekala jsem pouze na hvězdného Ryana." ušklíbne se a prohlédne si ho. Jen zakroutí hlavou. "Nevěřim ti to. To že jsi takový jaký jsi." řekne jen tak a oddechne si. "Já že tě rozptyluju?" Pozvedne obočí a zasměje se. "Ale čím prosímtě?" Prohrábne si rudé vlasy a upraví si tričko. "Myslím že s touhle chybu dokážu žít." Zasměje se a potom se na něj trošku pochybovačně podívá. "Prubnout, říkáš?" Sleduje jak bere láhev a dolívá jí drink. "Ty mě chceš opít? Ryane?"
Isabella Johnson
Isabella Johnson

Mon Jun 25, 2018 12:44 am
„Právě, že moc neznám.“ Opravím ho pobaveně a zavrtím hlavou. „To by asi jen tak neprošlo. U táty jo, ale máma..musel by jsi jí znát. Můžu být ráda, že tu vůbec jsem.“ Proč tolik upřímnosti zrovna k Jackovi, který by toho mohl využít? Musím se začít krotit. „Tak barman..to musel být ten bar stále narvaný, když jsi tam byl ty.“ Dokážu ocenit něčí práci a mu to vyloženě šlo. Po dopití drinku jsem se vzpamatovala. „Trochu? Asi máme každý jiný pohled na slovo trochu.“ Bylo to silné až moc. „Děkuji.“ Mile se usměji, když dostanu další drink, který není tak silný. Oba jsme se pochválili, než jsem mu řekla, že bychom tu spolu neměli být. „To ne jen..Víš co, kašli na to.“ Usměji se a trochu se k němu přitáhnu. „Co tanec?ׅ“ Zeptám se, když slyším hudbu kolem. Mohli bychom jít do bazénu, ale koupání už máme za sebou. Tanec ještě ne. Odpiji si drinku a kelímek položím na stůl.
William Barruecco
William Barruecco

Jen se mírně usměje a přikývne. "Když tam nikdo nepůjde s protekcí tak ano." Mrkne na ní. Štve ho to, protože nemaká málo a furt je ve stejný pozici. trochu se zasekne, když překvapeně zareaguje, to byla moc chytrá odpověď. "Stačí tomu jen přijít na kloub." Mávne rukou, aby jakože navodil atmosféru, že ho to moc nezajímá. Jen přikývne a olízne si rty. "To teda mateš a docela hodně."   Řekne jí se smíchem a napije se znova z kelímku, přeci jen je to párty má se popíjet. "Já taky chtěl psa, ale nějak jsem neměl odvahu ještě si ho pořídit."   Řekne popravdě a podrbe se na boku. "Jojo, ale já ve škole do žádnýho sportovního klubu nechodím, stačí mi hrát za město a reprezentovat ho, koupím ti lístek a sama uvidíš, jestli jsem ztracený případ nebo naděje našeho města." Udělá takový vtípek a pak se i sám zasměje. "Jsem hrozně dobrý v šachových hrách, jednou jsem vyhrál i turnaj, ale byla to taková blbá náhoda." Uchehctl se nad tou vzpomínkou a raději se znova napil .
Ricky Sergio Woodsen
Ricky Sergio Woodsen
Poèet pøíspìvkù : 4

Potáhl z cigarety, vyfoukl kouř mimo ty lidi a trochu si Alyson prohlédl. Docela pěkná holka. Poté pohledem se přesunul na Natea. „Čau, já Ricky“ zvedl ruku, prohrábl si své vlasy a potáhl znovu z cigarety. „Ricky.“ představil se ještě Alyson a pokývl hlavou. „Tak snad neruším.“ prohodil a otočil se celým tělem na Bridget. „Potřebuju, s tebou potom mluvit, bylo by fajn, kdybys ses zítra u mě stavila.“ podíval se do těch jejích pěkných očí, naposledy potáhl a zbytek odhodil od sebe. „Taky ještě studenti?“ Zeptal se jich. Možná by je znal, ale on do školy moc nechodí, takže těžko by si jejich obličeje pamatoval.
Bridget Woodsen
Bridget Woodsen
Poèet pøíspìvkù : 7

Mon Jun 25, 2018 12:45 am
„Docela náhoda no“ zasmála se tomu, ještě jednou se podívala na bratra a poté pohledem kmitala mezi všema. Od bratra nikdy nevěděla, co čekat. Proto, když byl na blízku, neměla dobrý pocit. „Akorát jsme se seznámili a mohl jsi mi aspoň říct, že přijdeš.“ jen tak prohodila jeho směrem, aby se příště aspoň ozval. Když se k ní otočil, natočila k němu hlavu a poslouchala ho. „Tak mi pak zavoláš a já přijdu. Ale budu moct až po tréninku.“ řekla a podívala se zase na Natea. „Taky bych si klidně dala něco ostřejšího.“ uchechtla se. „Na to, že jste sourozenci, nejste si moc podobní.“
Brooklyn Fisher
Brooklyn Fisher

Mon Jun 25, 2018 12:50 am
Nebudu se tu s ním dohadovat. Však on ještě uvidí, jak to vypadá, když si jde slečna Fisherová za svým. „Ty chytrolínské přednášky bych ráda absolvovala. Copak nevíte, že na Vašich hodinách dávám největší pozor?“ Ujistím ho milounce. Jen ať pěkně ví, jaký má na mě vliv. Jeho odpověď mě nadchla. Je jiný, než ti puboši uvnitř. „To je od Vás šlechetné..ale mám Vaši bundu, takže je mi dobře.“ Přitáhnu si jí více k tělu. Tak krásně voní. „Mé myšlenky...můžete to zkusit.“ Nakloním se blíže k jeho tváři, aby mi mohl hluboce pohlédnout do očí. „Tak schválně, pane Johnson. Na co asi tak myslím?“ Zeptám se ho.
Sophie Lermann
Sophie Lermann

Mon Jun 25, 2018 12:51 am
"To oni opravdu dělají?" Řekne znechuceně a jen zatřepe hlavou. "To se mi moc nelíbí abych byla upřímná." Řekne vážně a oddechne si. "Snažila jsem se, celou dobu, ale raději jsem se věnovala baletu než počtům nebo historii." Řekne poněkud omluvně a usměje se. "Takže za město...a já si myslela že jen ve škole." Zasměje se a když jí řekn že koupí lístek jen se na něj nechápavě podívá. "Koupíš lístek? To nemusíš seženu si ho sama. Ale ráda si zjistím sama jak na tom jsi." Usměje se a natočí si další pivo a napije se. "Běhám. Jednou jsem běžela marato. Doběhla jsem asi předposlední, na cestě ztratila plíce i jazyk, ale byla jsem spokojená. Od té doby se snažím zlepšovat." Řekne se smíchem a promne si rty.
Lily Collins
Lily Collins
Poèet pøíspìvkù : 13

Mon Jun 25, 2018 12:52 am
Seděla si v klidu na lavičce a dívala se na všechny okolo. Někteří už vypadali pěkně nasátí a to nebylo zas tolik hodin. No jen nad tím potočila očkama. Když uvidí pár, který na sebe skoro slintá a div se oba nesežerou, tak jen odvrátí pohled a v tom uvidí Lynn. Jen se radostně usměje, neviděla jí celkem dlouho. ANo měla by už chodit mezi lidi do společnosti a ne být zavřená s knihou na pokoji na koleji. "Ahoj Lynn, ráda tě vidím, myslela jsem že se neukážeš." Uchechtla se a dívala se na ní. Její nabídku s úsměve přijala. "Děkuji, doufám, že mě nehodláš opít, nejsem typ na tohle." Zasměje se a napije se z kelímku a trochu se zašklebí. "No Lynn!" uchechtne se a zavrtí hlavou. "Co nějaké novinky? Povídej, jsem jedno ucho." Mrkne na ní a poplácá na místo na lavičce vedle ní.
Noah Brien
Noah Brien
Poèet pøíspìvkù : 98

Mon Jun 25, 2018 12:52 am
Po tom co se oblékl si ještě upravil vlasy aby se neřeklo. Oblékl si svou koženou bundu a vyrazil k vile, kde se měla konat párty. Ještě tam ani nedošel a už slyšel muziku, proto se sám pro sebe usmál. Byl před vilou přesně pět minut před jedenáctou hodinou, proto se sám v duchu pochválil, že to tak pěkně stihl a postavil se kousek od vchodu, aby nepřekážel. Chvilku ještě přemýšlel nad tím, jak Emma asi vypadá nahá a poté jí začal nadšeně vyhlížet.
Malcolm Lewis
Malcolm Lewis

Mon Jun 25, 2018 12:53 am
Naskočí mi husí kůže. „Neříkej to nahlas. To mi nějaká oznámit, tak si změním jméno a adresu.“ Zasměji se a zavrtím hlavou. Ne, nejsem připravený být otcem. „Přesně tak..To víš, ženy mají vždy přednost.“ Pokrčím rameny. Sám moc dobře ví, že ženské jsou na prvním místě. Stejně jako u něj. „Tak fajn, však se tu ještě určitě potkáme.“ Dopiji drink a rozhlédnu se. Jako první si ale odskočím, abych si pak mohl najít, ke komu se vetřu.
Jack Brennan
Jack Brennan

Mon Jun 25, 2018 12:57 am
"Proto bys mě měla poznat a někam si se mnou vyjít." Řekne narovinu a dívá se na ní reakci, mohla by mu dát šanci, i když by nevěděla o co jde. No nějak si jí nahnat musí, aby se s ní vyspal, což po dnešku chce neskutečně, jen ty její šaty ho dostávají do kolen. Bohužel není na vztahy, nechce aby mu někdo ublížil a není na to dost vyzrálý. Jen mykne rameny, je pravda, že byl narvaný vždy, ale jeho to moc nebavilo, neměl čas sám na sebe. Jen se uculí a pak si olízne ret.  "Že váháš." Usměje se a chytne jí za ruku, až obejde linku a jde s ní ven, kde je slyšel dost hudba. Přitáhne si jí k sobě na tělo a začne tancovat a přitom se na ní dívá a mírně se usmívá.
Ryan Reyes
Ryan Reyes

Mon Jun 25, 2018 12:58 am
„Já si to myslel.“ Pokývu vědoucně hlavou. „Jaký tedy jsem..to mi pověz.“ Zadívám se jí napřímo do očí a neuhýbám pohledem. Jsem zvědavý, co si o mě myslí právě Abigail. Znám jí jen jako sestřičku Charlieho. Ten by mi dal, kdyby věděl, že si na ní myslím. „Třeba tvými vlasy. Jsou tak výrazné, oproti ostatním.“ Nebylo to jen tím, ale mohly za to i její oči a rty. Už jen pokrčím rameny a následně jí nalívám drink. „Přesně to chci. Třeba mi pak o sobě něco prozradíš. Kde je vůbec Charlie?“ Rozhlédnu se, jestli se tady někde neskrývá. Snad ne, abych si mohl tady povídat s jeho sestřičkou.
Drake Dante Ludwig
Drake Dante Ludwig

Mon Jun 25, 2018 12:59 am
"No a představ si, že by se to fakt stalo, co by jsi jako dělal?" zasmál se tomu. Bylo to vtipný, ale zároveň, kdyby se to opravdu stalo, sám by nevěděl, co dělat. Asi by fakt musel zmizet ze světa. To nejde aby měl v tomhle věku dítě a ani na to není připraven. Je ještě velice brzo. Neužil si ještě dost, na to, aby tohle mohl udělat. "Jo stojím za tím taky. Ale jak sis všiml, skoro všichni jsou tu v páru. Já se z těch lidi poseru, fakt." zavrtěl ad tím hlavou. Rozhodl se, že si zajde pro další drink a pokud od něj Malcolm odejde, půjde si taky po svém. "No ještě aby ne." zasmál se. Měl toho kluka opravdu rád. Takového kámoše by si přál každý. Byl nejvíc rád za to, že si jsou hrozně podobní. A to na tom bylo to nejlepší! "Tak pokud klofneš nějakou sexy babu, mohl by ses podělit." Že by trojka? No...
Nathaniel Reynolds
Nathaniel Reynolds
Poèet pøíspìvkù : 10

Mon Jun 25, 2018 1:04 am
„Máš pravdu.“ Přiznám se a mile se na ní usměji. Neumím si představit, že bychom se spolu nebavili týden. Nevydržel bych to ani den. Pak se k nám připojí Ricky. „Nevadí, je tu místo pro všechny.“ Rozhodím rukou, ale raději si přitáhnu Alyson blíž k sobě. Ricky vypadá jako nebezpečný typ kluka. „Tak zkus Whiskey.“ Podám jí svůj drink a podívám se na Alyson. „Nejsme? Přitom jsme si rozhodně více podobní, než vy dva.“ Reaguji pobaveně a prohlédnu si ty dva. Něžná blondýnka a potetovaný brunet.
Abigail Booth
Abigail Booth

Mon Jun 25, 2018 1:05 am
Nakloní hlavu ke straně a pořádně si ho prohlédne. "Myslím si že to co ukazuješ je jen slupka a že je tam toho mnohem víc než jen ten namachrovaný chlapík kterého každý vidíme. Ale je to jen názor. Názor studentky psychologie." ušklíbne se na něj a napije se drinku. "Ano zrzavé, chápu jsem vyjímečná. To nejsi první kdo by mi to řekl." Zasměje se a trošku se napije a rozhlédne se. "Charlie? Doma." Řekne možná rázněji než očekávala. Nechce se o něm bavit, je na něj naštvaná. "Myslíš že ti o sobě nic neprozradím? jen když budu opilá ležet pod stolem?" Jen zakroutí nevěřícně hlavou a zasměje se.
Isabella Johnson
Isabella Johnson

Mon Jun 25, 2018 1:10 am
„Však jsme domluvení na příští sobotě.“ Připomenu mu s úsměvem. Šanci mu rozhodně dám, jen ne tak, jak si myslí. Líbí se mi, ale nejsem taková, že bych mu vlezla do postele. Táta by mě vážně zabil a pak by mě oživil, aby mi mohl říct - já jsem ti to říkal. To právě nechci. Vím, jakou má Jack pověst a nejsem tak naivní, abych si myslela, že se kvůli mě změní. Jen je mi v jeho přítomnosti dobře. „Tak jdeme.“ Chytnu ho za ruku a nechám se vést ven. Tam se ho chytnu kolem krku a začnu s ním tancovat. Dostal se dobře do mého osobního prostoru. Tentokrát mi to nevadí. Dívám se mu při tanci do očí. „Na kolik procent jsi počítal s tím, že se objevím?“ Jsem zvědavá, kolik tomu dával šancí.
Finn Hamptone
Finn Hamptone

Mon Jun 25, 2018 1:10 am
Finn byl ten poslední člověk na světě, o kterém by se dalo říci, že je to párty typ. I když dostal doma od mamky zákaz někam takhle pozdě jít, jako správný rebel se vykradl a utekl oknem. Musel být na té párty, všichni cool lidi ze školy tam budou a on chtěl být taky cool. Poznával hodně tváří, ale ještě neměl tu kuráž s někým promluvit, nechtěl skončit strčený v bazénu s tím, ať neotravuje, i přes to, že to byla pool party. Všichni kolem něj měli kelímky s alkoholem, takže by si měl taky jeden sehnat, ale neměl ponětí, kde. Zmateně se rozhlédl kolem sebe a vykročil směrem k nějaké místnosti, po pěti vteřinách byl ovšem zpět, jelikož zabloudil do obsazené ložnice. Potichu si pro sebe zakňoural a podíval se na nejbližší osobu, která byla po jeho boku. Tu holku poznával, Kyla? Keela? Něco na K to bylo určitě. Poklepal ji zlehka na rameno, aby na sebe upozornil, jelikož vypadala zabraná do mobilu."Kylie!" Řekl nadšeně, když si vzpomněl načež se jen tiše uchechtl s úsměvem, jelikož to nechtěl říci nahlas a poukázal na její kelímek s pivem. "Můžu se zeptat, kde jsi to sehnala?"
William Barruecco
William Barruecco

Mon Jun 25, 2018 1:13 am
"Proč si myslíš, že je náš kapitán kapitánem? Polovina týmu je lepší než on. Měl by se nám měnit i kouč, tak uvidíme no, snad se to zlepší." Řekne, protekce je na dvě věci. už i kvůli tomu, že je polovina týmu lepší než kapitán a to prostě ten tým tahá dolu.No těší se na nového trenéra. "Chodí to tak všude ale nesmíš si to brát osobně." Mykne rameny a napije se a pak trochu popojde a natočí si nový kelímek, jelikož ho má prázdný. "Za školu ne." Dodá jen a dál se nevyjadřuje. "No tak jsem v týmu, znám své lidi a jeden lístek zdarma by klidně dali." Mrkne na ní, ale pokud bude chtít raději zaplatit, ta jí nebude bránit.  Jen se zasměje a pokývá hlavou. "Tak to je ale dobrý výkon. Já neumím šplhat třeba, nikdy mi to nešlo a nikdy nepůjde, jednou jsem byl na horolezecký stěně, ani instruktoři neví, jak semi to stalo, ale naštípl jsem si kotník." Zasmál se a napil se z kelímku.
Ryan Reyes
Ryan Reyes

Mon Jun 25, 2018 1:15 am
Nechám jí, aby mě projela pohledem. „Možná ano a možná taky ne.“ Odhadla mě? Těžko říct. Rád jsem tím namachrovaným chlapíkem. Proč bych neměl? Všechno mi vychází. Holku si dokážu najít jednoduše, v týmu jsem nepostradatelný a kámošů mám dost. Nemám se vyloženě špatně. „Tak vidíš. Pak se nediv.“ Pokrčím rameny a pomalu dopiji pivo. „Jak jen si to mohl nechat ujít.“ Zavrtím nad tím klukem hlavou. Na druhou stranu je to dobře, můžu tady oblbovat jeho sestřičku, aniž bych dostal přes hubu. „Já bych to stopl ve chvíli, kdy bych věděl, že toho v sobě máš natolik, aby jsi mi o sobě něco řekla.“ Upozorním jí, jak hezky to mám vymyšlené a udělám gesto, aby drink vypila a já jí mohl nalít nový. „Tak mi pověz, Abigail. Který kluk by měl šanci tě dnes políbit?“ Rozhlédnu se kolem. „Neříkej, že ten blonďák.“ Schválně se zaměřím pohledem na jednoho šprta.
Sophie Lermann
Sophie Lermann

Mon Jun 25, 2018 1:20 am
"To je hrozné! To s tím nejde nic dělat?" Řekne vážně a podívá se na něj. "To mě mrzí, že je sport tak zkorumpovanej." Oddechne si a napije se piva. "Nechci si to brát osobně, ale nemám ráda takové chování." Řekne upřímně a usměje se. Potom jen odevzdaně pokrčí rameny. "Dobře když ten lístek budeš mít zadarmo tak bych s tím mohla souhlasit." Zasměje se. "Šplhat? To mi taky nejde, mám silnější nohy než ruce." Zasměje se. A potom jen zrychleně zamrká. "Tak to fakt nechápu jak se ti tohle podařilo." Jen zakroutí hlavou. "Jsem jedináček. Ale vždycky jsem chtěla madší sestru. Bohužel." Pokrčí rameny a úsměv ji z tváře na chvilku zmizí. Potom se ale na Willa znovu usměje.
Emma Rosalie Jacques
Emma Rosalie Jacques
Poèet pøíspìvkù : 104

Mon Jun 25, 2018 1:22 am
Byla nachystaná už dříve, jelikož byla ještě u holek, který si dávali skleničku, takže si s nimi taky dala. Proč by ne. Od nich vyšla včas, aby tam byla přesně na 11 a kdyby nepřišel, tak by jednoduše šla dál, vůbec by jí to nevadilo. Nepotřebuje být na někoho vázaná. Prohrábla si vlasy a koukala se kolem, když ho uviděa tak jen zavrtěla hlavou. No předčil její očekávání. "No nečekala jsem tě upřímně." Řekne až když se postaví vedle něho. Počítala s tím, že se tu s někým seznámí nejlépe s nějakým sympatákem, ale Noah jí prozatím stačí. "Jen si zajdu pro skleničku dej mi chviličku." Uchechtne se, je na ní vidět že už trochu pila, ale není opilá, jde k baru, kde požádá o martini, vezme si ho a když se vrací k němu tak už ho skoro nemá. "Upsík." Pokrčí rameny a sklenčku něchá někde na stolečku a pak se koukne k bazénu. "Páni je tu dost lidí." Usměje se a kouká se kolem a potom se uculí. "Nevím jak ty, ale já rozhodně nemůžu říct tomu bazénu ne." Zasměje se a slékne si oblečení, pod kterým má samozřejmě plavky a skočí šipajznu do bazenu. Když se vynoří tak si otře obličej a zasměje se.[/b]
Lynn Mitchell
Lynn Mitchell

Mon Jun 25, 2018 1:23 am
„Že se neukážu? Ale prosím tě, jako kdybych si měla nechat ujít možnost vidět podnapilé holky v plavkách, co jsou celé žhavé po tom experimentovat. A já jakožto hodná ochotná duše jim přeci vyhovím.“ Usmála se nad tím a naklonila zlehka hlavu na stranu. „Ale je hezký, jak seš nadšená z toho, že mě vidíš.“ Usmála se a prohrábla si rukou vlasy. „Spíš jsem v šoku já, že tě tu vidím. Rozdávaj snad zdarma knížky za to, že přijdeš? U vchodu mi nic nedali, měla bych se tam vrátit?“ Pošťouchla ji a napila se tekutiny z kelímku a uchechtla se nad jejími slovy, když přijmula alkohol. „Typ na co? Nevím, o čem mluvíš.“ Pronesla s uculením. „Nehodlám tě opít, neboj, o to se asi postaráš stejně sama.“ Pokrčila rameny a pozastavila se očima na své společnosti. „Zpověď? Já myslela, že jdu na párty a ne do kostela do zpovědnice. Věř mi, nejen kostel by se z mého svěřování zbortil, ale ty taky. Takže mi radši pověz co je nového u tebe.“ Optala se se zájmem a napila se.
Kylie Brennan
Kylie Brennan
Poèet pøíspìvkù : 106

Mon Jun 25, 2018 1:24 am
Zabraná do mobilu se lekla, když ji někdo poklepal na rameno, ale nijak sebou necukla. Zamkla mobil a podívala se na kluka vedle sebe. Vzpomněla si, že ho někde už viděla, proto se snažila si vzpomenout, ale nevěděla kam ho zařadit. V duchu to zahodila za hlavu a pousmála se na něj. Ani na jméno si popravdě nevzpomínala. ''Ahoj.'' pohotově ho pozdraví, aby to nevypadalo blbě, že se na něj dívá a snaží si vzpomenout na jeho jméno. ''Kousek támhle od tebe jsou sudy s kelímkama, kde si můžeš načepovat.'' řekla mu s úsměvem a ukázala na sudy s pivem. ''Tebe bych tu ani nečekala. Nevypadáš jako kluk co rád chodí na párty.'' poznamená a prohrábne si vlasy, aby je měla na zádech, ale hned na to si pár pramínku vezme mezi prsty a přehodí si je přes rameno zpátky dopředu.
Abigail Booth
Abigail Booth

Mon Jun 25, 2018 1:25 am
"Zajímavé." Promne si bradu a zasměje se. "Dnes se ale uplně necítím na test osobnosti, takže to nechám tak a budu tě brát takového jak tě bere každý." Pokrčí rameny a napije se. "Poslední dobou je akorát na odstřel. Takže jsem ráda, že si to nechal ujít." Řekne vážně a dopije skleničku. A nechá si novou nalít. "Páni kouzelný drink, nikdy ho nedopiju." Zažertuje a podívá se na něj. "Takže mi nevěříš, že bych ti cokoliv řekla i střízlivá? Co by tě třeba zajímalo?" Jen zakroutí hlavou. To si o ní opravdu myslí, že je tak málo sdílná? Ano ve škole je sice za ledovou královnu, ale to nic neznamená. Nebo ano? "Který kluk?" Přimhouří oči a rozhlédne se po okolí. "Vlastně nevím jestli je tady někdo kdo by si můj polibek zasloužil." Ušklíbne se a podívá se na Ryana. "Ale možná ten kudrnáč támhle vzadu za tebou." Ukáže na jednoho kluka v džínové bundě. Potom jen laškovně zvedne obočí a podívá se mu do očí. "Nebo tě napadá někdo jiný?"
Jack Brennan
Jack Brennan

Mon Jun 25, 2018 1:31 am
"Takže s tím počítáš, skvěle, budu se těšit." Usmál se, má její číslo, takže už není žádný problém jí napsat brnknout a domluvit se na té sobotě. ANo využil skvěle příležitosti. Stejně brzy nebo později by mu to telefonní číslo stejně dala, neodolala by. Při tanci si jí drží u sebe a hladí jí trochu i po bokách. Někdy se jeho ruce dostanou víš, někdy níž, záleží na rytmu. Když mu položí otázku tak se mírně uchechtne. "No, abych pravdu řekl, pochyboval jsem o tom jestli přijdeš, ale překvapila si a přišla si a jsem opravdu rád." usmál se na ní a dal jí pramínek vlasů za ucho a pohladil po tváři.
Noah Brien
Noah Brien
Poèet pøíspìvkù : 98

Mon Jun 25, 2018 1:36 am
Když jí uvidí, tak nahodí velkej úsměv a vyndá si ruce z kapes. ‘‘To je od tebe tedy velmi milé, upřímně.‘‘ řekne a zasměje se.Prohlédne si jí a zapíská. ‘‘No páni. Ty umíš vypadat ještě líp. To jsem si nemyslel, že ještě půjde.‘‘ řekne upřímně. Upřímně si myslí o Emmě, že je to hezká holka. Ale to neznamená, že když je hezká a hodná, že se jí nepokusí si jí zatáhnout do postele. ‘‘Dobře.‘‘ pokrčí rameny a sleduje ji. Poznal to, že už něco málo má upito. Sám si zatím došel pro pivo a pak se vrátil na místo kde byl, aby se měla Emma kam vrátit.‘‘No teda. Hezká, hodná, milá a ještě k tomu alkoholička.‘‘ popíchne jí pobaveně. ‘‘Jestli se ti zdá, že je tu dost lidí, tak by jsi měla míň pít, protože jinak uvidíš tich lidí ještě víc.‘‘ řekne se smíchem. Nebrání jí v tom. Ať pije, pak si jí hodí přes záda a odnese si jí rovnou do postele. Jakmile se začne svlékat, tak polkne a sleduje ten striptýz tady před sebou. ‘‘No páni. Je to ještě lepší než jsem si myslel.‘‘ řekne si sám pro sebe, když je Emma pod vodou. Když se vynoří, tak se na ní doširoka usměje, napije se piva a jenom jí sleduje.
Sponsored content

Povolení tohoto fóra: